Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Øvingsmediet Brostein har stor aktivitet for tiden. 60 studenter skriver nyheter, kultur og sport.
Ungdoms forbruk av nyheter går ned, viser flere undersøkelser. Men det behøver ikke å bety at nyhetsinteressen blant ungdom daler.
José Fonseca disputerte over tema Narrative Tendencies in Latin American Fiction Cinema. Du kan se disputasen her.
"Når jeg begynner å utforme setninger, blir jeg pinlig klar over hvor lite gjennomtenkt denne første ansatsen var. Til gjengjeld begynner det nå å skje noe med den.
Postdoktor Ole J. Mjøs har nylig publisert en monografi om forholdet mellom media og globalisering.
En lærebok om utenriksjournalistikk til bruk for journalister, journaliststudenter, medieforskere og mediestudenter.