Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nytt nordisk tidsskrift for visuell kultur "Ekfrase vil være toneangivende og forme framtidens studier av visualitet."
Hvordan har de største mediekonsernene i Norge taklet finanskrisen? Hvordan rammet krisen de ulike selskapene og hva har de gjort for å overleve?
Changes in Museum Practice - New Media, Refugees and Participation - Edited by Hanne-Lovise Skartveit and Katherine Goodnow
Den muslimske «next door neighbour»-terroristen har blitt en ny stereotypi på TV.
Hvert år bruker staten flere milliarder kroner på støtte til mediene. Hvem er det som mottar disse pengene, og hvor mye er det egentlig snakk om?
Eit krafttak er på gang innafor europeisk medieforsking. 1. mars 2010 vart ein ny medievitskapleg COST Action offisielt opna i eit høghus i Brussel.