Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Les intervjuet med professor Barbara Wasson om barn og teknologi. Lærer barn bedre på denne måten?
Stian Hafstad og Christer Larsen opprettet for to år siden kanalen PistolShrimps på YouTube, siden den gang har de laget 40 videosnutter.
Professor Bjørnar Tessem er involvert i forskningsprosjekt på Fiskeridirektoratet. Her kan du lese om bakgrunnen for prosjektet.
Hva gjør NRK på nett, og hva bør en allmennkringkaster gjøre?
Elisabeth Eide er en av tre redaktører bak boken Global Climate – local journalisms (Global Journalism Research Series, vol. 3).
Ny blogg på Vox Publica: Pål Hivand skriver om varsling og ansattes ytringsfrihet.
Jostein Gripsrud og Hallvard Moe er blant redaktørene av boka The Idea of the Public Sphere – A Reader, utgitt av Lexington Books.
Stipendiat Torgeir Uberg Nærland forsker på hvordan populærmusikk kan bidra til en bedre forståelse av hvordan demokratiet fungerer.
En ny konsesjonsavtale skal sikre TV 2 fortsatt liv som allmennkringkaster. Les kronikken til stipendiat Helle Sjøvaag på bt.no.