Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Professor Andreas L. Opdahl er medforfatter av artikkelen "Understanding the determinants of business process modelling in organisations".
I perioden 3. til 7. oktober vil det bli gjennomført valg på nestleder ved Institutt for informasjons- og medievitenskap for perioden 01.01.2012 – 01.08.2013.
Filmstudenter fra UiB stakk av med pris for beste foto på en av USA's største kortfilmfestivaler for filmen Sukkertoppen.
Forskningsnettverket NNCORE forsker på tegneserien som dokumentarisk uttrykk.
Down There and Up Here: Orientalism and Othering in Feature Stories - a new book by professor Elizabeth Eide.
Jens E. Kjeldsen: Tale med billeder - tegne med ord. Det visuelle i antik retorik og retorikken i det visuelle
Internasjonal workshop om vokabularer, ontologier og regler ble arrangert i Helsinki 30. august.
Førsteamanuensis Csaba Veres er medforfatter av en ny konferansepublikasjon om sammenstilling av ontologier.