Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Professor Thomas Ågotnes har redigert boken sammen med; J. Leite, Universidade Nova de Lisboa, Caparica - P. Torroni, Università di Bologna, - G. Boella, Università degli Studi di Torino - L. van der Torre, University of Luxembourg
For oss er det viktig å ha så nye kurs som mulig, sier Lars Nyre. Derfor har nye medier-studentene i høst lært å lage applikasjoner til smarttelefoner.
En tirsdag morgen klokken 08:46 oppstår en retorisk situasjon i New York. Noen har fløyet et passasjerfly inn i World Trade Center. Et kvarter senere rammer også et annet fly bygningen.
Konseptkunstner, politisk provokatør, global stjerne: Med sin frihets- og skapertrang tester Ai Weiwei det kinesiske kommunistpartiets grenser.
Andreas L. Opdahl har redigert boken The Practice of Enterprise Modeling sammen med professorene Paul Johannesson og John Krogstie.