Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Hjulpet av sosiale medier kan hordene av unge og håpefulle som dukker opp fra intet med ny musikk og videoer raskt bli hørt og sett - men å bygge en karriere er hardt arbeid.
Postdoktor Brita Ytre-Arne har fått publisert artikkelen "Positioning the self" i tidsskriftet Feminist Media Studies.
Postdoktor Øyvind Vågnes er tildelt Peter C. Rollins Book Award for bok om amatørfilm som fanget inn mordet på president John F. Kennedy i 1963.
DnBs tidligere hovedkontor bygges om, og kan bli arbeidsplass for 1200 - 1500 mennesker. Media City Bergen blir det offisielle navnet, og innflytting kan skje i 2016.
Språkmeldingen som handlingsplan: Retorikk og resultater. Språkrådets skrifter nr. 2, forfattet av professor Anders Johansen.