Institutt for informasjons- og medievitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for informasjons- og medievitenskap

Peiling er ein blogg om kritikk, kultur og offentlighet under Vox Publica - Instituttet sitt Magasin om demokrati og ytringsfrihet.
Professor i informasjonsvitenskap ved UiB, Bjørnar Tessem, bekrefter at jobbmarkedet har plass til flere it-studenter.
Postdoktor Henrik Gustafsson har fått publisert en artikkel i det anerkjente tidsskriftet "Journal of Visual Culture".
Med "Digidag", en digital dagbok der pasienter med psykiske lidelser kan lage planer for hverdagen for å kunne få bedre kontroll over sitt eget liv, vant Ankica Babic og Helen Sørheim førstepremien.
Den teknologiske utviklinga er grunnleggande open. Ungdommar som torer å utfordra dei sosiale medienes tvangstrøye kan utgjera ei veldig kraft.
"Det er åpenbart en overrekruttering til journalistyrket fra høyere sosiale lag" sier førsteamanuensis Jan Fredrik Hovden til Klassekampen 5. april..