Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

I april kan du delta sammen med en rekke fagfolk og kolleger på Statsviterkonferansen 2012 arrangert av Norsk Statsvitenskapelig Forening
Marit Skivenes, førsteamanuensis ved institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap har skrevet boka «Åpenhet, ytring og varsling» om hvordan norske kommuner forholder seg til nettopp åpenhet, ytring og varsling.
This paper by Per Lægreid and Tom Christensen focus on civil servants in the central Norwegian civil service whose main tasks are budgeting, supervision and accounting.
Med artikkelen “Apprenticeship, Youth and Labour Market Outcomes – A Diachronic Investigation into the Norwegian Case” bidrar Svein Michelsen og Håkon Høst i boken Challenges and Reforms in Vocational Education
Kriser tvinger frem nye måter å tenke samfunnssikkerhet på, sier professor Per Lægreid. Den norske styringsmodellen begrenser samordningen av kriseberedskapen.
PhD Workshop on Institutional Analysis to be held at WU Vienna University of Economics and Business, August 27 to 31, 2012.