Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Forskargruppe KPO inviterer masterstudenter til informasjonsmøte fredag 01. februar.
Studying Public Policy Implementation in an era of Governance.
Per Jarl Elle si oppsummering frå den nasjonale statsviterkonferansen 2013 ved Universitetet i Nordland. Samfunnssikkerhet var hovudtemaet, og forløpet, hendelsen og etterspillet etter 22. juli ble debattert.
New book from Jan Froestad, with Clifford D. Shearing.
The Ashgate Research Companion to New Public Management edited by Per Lægreid and Tom Christensen in new paperback edition.
Onsdag 09.01.13 klokka 10.15 vart det informasjonsmøte for bachelorprogramma ved institutet i Lauritz Meltzers hus (SV-bygget),Stort auditorium.
Nytt nummer av Nordisk Organisasjonsstudier, der ein mellom anna kan lese innlegget "22. juli-kommisjonen. Organisering, styring og ansvar" av Anne Lise Fimreite, Peter Lango, Per Lægreid og Lise Hellebø Rykkja.
EGPA Study Group on Governance of Public Sector Organizations Conference of the European Group of Public Administration (EGPA) 11-13 September 2013, Edinburgh, Scotland