Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Thor Øivind Jensen med kronikk om Slow Food i Bergens Tidende i samband med "Bergen Summer Research School 2013"
Special issue of International Review of Administrative Science. Guest editors: Per Lægreid and Paola Mattei.
New book edited by Grete Rusten, Kerstin Potthoff and Linda Sangolt.
Fakultetsstyret har godkjent bedømmelsene og tilkjent Marit Skivenes og Svein Michelsen professorkompetanse. Instituttet gratulerer.
Utvalet som vart nedsatt november 2012 for å analysere utfordringene i norsk politi, med mellom anna professor Anne Lise Fimreite, overleverte i dag utredningen til justis- og beredskapsminister Grete Faremo.
New article by Tom Christensen, Anne Lise Fimreite, and Per Lægreid in Public Organization Review.
Marit Skivenes og Jill Berrick (UCBerkeley) har fått prosjektmidler fra Peder Sather Center for Advanced Study til komparativ forskning på barnevernsystemer.
Phd-stipendiat Ole Andreas Danielsen vant prisen for "Best Paper" for EGPA PhD Symposium 2012.
Per Lægreid, Åsta Dyrnes Nordø and Lise H. Rykkja presents national report for Norway connected to the survey of public managers in the COCOPS project (WP3)
Interview with professor Per Lægreid where he talks about coordination in the public sector and the COCOPS project.
Our new post doctor Hogne Lerøy Sataøen with a new article in Scandinavian Journal of Management together with Arild Wæraas.