Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Marit Skivenes, Ravinder Barn, Katrin Kriz and Tarja Pösö are editors of "Child Welfare Systems and Migrant Children - A Cross Country Study of Policies and Practice".
Per Lægreid, Külli Sarapuu, Lise H. Rykkja and Tiina Randma-Liiv are editors of "Organizing for Coordination in the Public Sector - Practices and Lessons from 12 European Countries".
Stipendiat Kjersti Gjuvsland har skrevet en kronikk i Bergens Tidende der hun etterlyser en debatt om hvordan Norge kan sikre seg bedre mot fremtidige klimautfordringer.
Tom Christensen, Anne Lise Fimreite and Per Lægreid have published an article on the NAV reform in "Public Organization Review".
Professor Per Lægreid er kritisk til Forsvarsbygg PR-bruk og stiller spørsmål om denne ressursbruken går utover tjenesteytingen.
Professor II Torstein Nesheim har sammen med Rune Strupstad Andreassen, Kine Ryberg, Håvard Ryland Grotle og Finn Kristian Slettum fra NHH, publisert en artikkel i tidsskriftet Beta - Scandinavian Journal of Business Research.