Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Evalueringsprisen 2015 gikk til «Den store reformen – Da NAV ble til» av Tone Alm Andreassen fra HiOA og Jacob Aars fra UiB.
Professor Jacob Aars har skrevet et debattinnlegg i BT der han analyserer valget i Bergen og viser hvordan det kan ha betydning for rikspolitikken.
Anne Madeleine Botslangen disputerte med avhandlingen «Den psykiatriske pasient. En begrepshistorisk studie» den 4.september, og var den første som fikk disputerte i Universitetets nye aula.
Hogne Lerøy Sataøen has together with Ole Andreas Brekke (UNI Research), Susana Batel (University of Exeter), and Martin Albrecht (KTH Royal Institute of Technology), published an article on sustainable grid development in the journal Energy Research & Social Science. The article compares British, Norwegian, and Swedish grid development.