Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Nyhetsarkiv for Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap

Stipendiat Helge Renå har skrevet en kronikk om 22.juli-kommisjonen i magasinet Politiforum.
Per Lægreid has co-authored a chapter with Haldor Byrkjeflot og Tom Christensen on ‘Accountability in Multilevel Health Care Services: The Case of Norway’.
Vil du hjelpe oss å gi nye studenter på adm.org en god start på studiet? Til høsten er det ledig stilling som seminarleder i AORG100A. Vi søker også mentorer til de nye bachelorstudentene.
Associate Professor Ishtiaq Jamil, Professor Steinar Askvik and PhD Candidate Hasan M. Baniamin have published an article in : International Journal of Public Administration.
Professor Marit Skivenes has co-authored a new article. The article is in connection with the project " Legitimacy and Fallibility in Child Welfare Services".