Etter- og videreutdanning

Nyhetsarkiv for Etter- og videreutdanning

Å kunne snakke arabisk i møte med offshorekolleger, pasienter i hjemmesykepleien eller i arbeid med menneskerettigheter og internasjonal politikk. De nye studentene på nettstudiet i arabisk har ulike planer og ambisjoner for arabiskstudiene etter denne høsten.
– De hundre første kinesiske tegnene er de vanskeligste, sier universitetslektor Li Long. Denne høsten er nye studenter i gang med nettstudier i kinesisk ved UiB.
Hvordan opplever flyktninger og asylsøkere møtet med det norske velferdssystemet? Hvordan skape tillit og utvikle gode velferdstjenester? Dette er sentrale tema for et nytt videreutdanningskurs på deltid som starter opp ved UiB høsten 2018. Søknadsfristen er utvidet til 13. august.