Strategi

Nyhetsarkiv for Strategi

Tidligere i høst ble havforsker Peter M. Haugan utnevnt som medlem av ekspertgruppen til høynivåpanelet for en bærekraftig havøkonomi. Han forbereder seg nå til det første møtet i gruppen, som passende nok finner sted i hans hjemby og Norges marine hovedstad, Bergen.
Under en sentral europeisk IT-konferanse i Barcelona ble UiB sin digitale satsing nylig trukket frem som et eksempel.
Institutt for klinisk psykologi ved Det psykologiske fakultet hadde regien på årets siste frokostmøte i helseklyngen. Temaet var: Hvordan kan man best trene opp sin relasjonelle kompetanse?
Studenter fra ulike fagområder og utdanningsinstitusjoner er med i et pilotprosjekt hvor de utarbeider forslagsplaner for brukere av Frisklivs- og mestringssenteret i Fjell, Sund og Øygarden.