Strategi

Nyhetsarkiv for Strategi

UiB planlegger å etablere et tverrfaglig senter for humanistisk forskning. I den anledning lyses det ut midler til to grunnforskningsprosjekt med søknadsfrist 15. mars.
Stort engasjement på årets første frokostmøte i regi av Alrek helseklynge.
Dag to av Bærekraftskonferansen 2019 fokuserte på hvordan akademia kan bruke sin kunnskap for å påvirke beslutningstakere, både lokalt og globalt.
Den norske nasjonale komiteen for FNs 2030 Agenda lanserte en felles plattform for såkalt «best practice» på den nasjonale Bærekraftskonferansen 2019 (SDG Conference Bergen).
Fra å bygge en global studentbevegelse til universitetenes nøkkelrolle for en bærekraftig verden: første dag av Bærekraftskonferansen 2019 viste bredden i det kritiske engasjementet rundt global bærekraft i akademia.