Hjem
Institutt for klinisk odontologi

Institutt for klinisk odontologi

Tannklinikken - kompetanse, omsorg, etikk

Institutt for klinisk odontologi har ansvar for utdanning av tannleger og tannpleiere. Her utføres diagnostikk, forebyggende tannpleie og behandling av sykdommer og skader i tenner, munnhule og kjever.

Klinikken innehar spisskompetanse på de ulike fagområdene innen odontologi og tannhelse. For pasientene våre innebærer dette et behandlingstilbud med muligheter for tverrfaglig samarbeid mellom flere fagområder.

Du kan på eget initiativ ta kontakt for time til uforpliktende forundersøkelse. All studentbehandling utføres til rimelige priser.

I spesialistutdanningsklinikken(e) mottas pasienter som trenger behandling på spesialistnivå og som kan behandles av tannleger under spesialistutdanning.

 

Pasientparkering

Fra 1.mars vil det være registrering av bilnummer ved inn- og utkjøring fra garasjen. Pasienter vil måtte betale for parkering og satsene vil være 10,- per halvtime de første 2 timene, deretter 10,- per time.

Pasienter vil fortsatt kun ha tilgang til plassene på U1. Betaling kan skje i automat, i APP eller ved tilsendt faktura. Det er montert skilting med informasjon om dette.

 

 

Kvalitetssikringssystem                   Klagebehandling