Hjem
Pandemisenteret
Nyhet | Undervisning

Delta på tverrfaglig PhD-kurs ved Pandemisenteret!

I oktober tilbyr Pandemisenteret et tverrfaglig kurs for studenter om beredskap for helsemessige kriser. Kurset er primært rettet mot PhD-kandidater og masterstudenter og vil ta opp en rekke spennende problemstillinger i samarbeid med noen av de fremste fagpersonene ved UiB.

PhD Students
Foto/ill.:
PhD students - Colourbox

Hovedinnhold

Nå er det åpnet for påmelding til høstens tverrfaglige kurs ved Pandemisenteret: Beredskap for helsekriser: ei multidisiplinær tilnærming. Kurset arrangeres i uke 43 (21. - 25. oktober) og tar for seg tverrfaglige tilnærminger til hvordan man bedre kan forstå genereringen og interaksjonen av kunnskap brukt til å adressere globale helsetrusler i samfunnet. PhD-kandidater har førsteprioritet, men kurset er også åpent for masterstudenter fra alle fagdisipliner.

Eksempler på problemstillinger som vil bli belyst på kurset er kompleksitet og usikkerhet, vaksineberedskap, psykisk påvirkning blant unge, helselovgivning, politikk og beslutningstaking m.m. Studentene skal også reflektere rundt og diskutere tilnærminger til hvordan man kan styrke beredskapen til en eventuell ny helsemessig krise.

Kurset bygger på fjorårets digitale modul, som fikk svært gode tilbakemeldinger.

Kursdeltakere vil også få muligheten til å være med på Pandemisenteret sin internasjonale konferanse 28. oktober: Preparedness for multicrises.

For studenter som kommer fra utlandet, vennligst klikk her for påmelding.