Hjem
Prisvinnersamtalen
Prisvinnersamtalen 2019

Bli frivillig!

Er du serviceinnstilt, positiv og liker å jobbe med praktiske oppgaver? I forbindelse med Prisvinnersamtalen 2019 søker vi frivillige som kan hjelpe til med ulike oppgaver under arrangementet den 4.september. Alle frivillige vil få en attest i etterkant og et honorar på 500 kr. Søknadsfristen er utsatt til 18. august 2019.

Overskriften: Prisvinnersamtalen 4. setpember - Future of Humanity, med portretter av de tre prisvinnerne under
Foto/ill.:
UiB

Hovedinnhold

Kunnskapsdepartementet har bedt Universitet i Bergen om å være vertskap for Prisvinnersamtalen 2019 som skal promotere de tre norske vitenskapsprisene, Holberg-, Abel og Kavliprisen. Arrangementet skal finne sted onsdag 4.september i Universitetsaulaen, som en samtale mellom prisvinnerne fra de tre prisene. I den sammenheng søker vi fire frivillige til å hjelpe oss med praktiske oppgaver ved gjennomføringen av arrangementet.

Som frivillig vil du hovedsakelig jobbe onsdag 4.september, og det forventes at du setter av dagen fra kl. 12:00-23:00. Arbeidsoppgavene vil blant annet innebære utdeling av programmer, oppfølging av gjester, rigging og bemanning av garderobe. Som frivillig vil du få nyttig arrangementserfaring, en attest for ditt arbeid, et honorar på 500 kr og lettere servering på dagen. Det er en fordel om du har erfaring med gjennomføring av arrangement, og kan kommunisere godt både på norsk og engelsk.  

Synes du dette høres interessant ut?

Send en kort søknad og CV til prisvinnersamtalen2019@uib.no senest18.august 2019.

E-posten merkes med «Frivillig» i emnefeltet.

Om du har noen spørsmål er det bare å ta kontakt på e-post: prisvinnersamtalen2019@uib.no
For mer informasjon om arrangementet se: https://www.uib.no/prisvinnersamtalen