Hjem
UiB Ambassadør

Ambassadører vår 2016

Hovedinnhold

Kim Rognø studerer Sam.Pol., og  vårsemesteret 2016 tilbringer han på Aberystwyth University på vestkysten av Wales. Fagområdet han skal studere er internasjonal politikk og etterretningshistorie. - Jeg gleder meg til å bli kjent med et nytt sted og å oppleve forskjellene   melleom UiB og universitetet der borte.

Martin Huse Strømø går på Adm.Org., og reiser i vår til London. Her skal han studere ved SOAS - University of London. På SOAS (School of Oriental and African Studies) hans skal studere internasjonale relasjoner ved Department of Politics and International Studies. - Gleder meg til å studere ved anerkjent institusjon på mitt fagområde, og selvfølgelig til å bo i London.

Ingrid Christensen reiser til McGill University i Montreal i Canada. Her skal hun studere ved Department of Political Science ved Faculty of Arts. Til vanlig studerer Ingrid på Adm.Org. - Jeg lurer på om kanadierne er like hyggelige som det ryktes, og hvor kaldt kan det bli der borte?

Jonas Lunde-Tønnessen er Adm.Org. student til vanlig. Våren 2016 studerer han ved Université Lille Nord de France. - Jeg skal studere political sience og gleder meg mest til å diskutere politikk på fransk...

Ingvild Lindaas Bringedal skal tilbringe våren i nydelige omgivelser i Essex i Øst-England. Her skal hun studere statsvitenskap på University of Essex. Til vanlig er hun Sam. Pol. student. - Jeg er veldig spent og håper det blir et bra opphold.

Johanne Marie Sletten er til vanlig Sam.Pol. student. Hun har ambisjoner om å lære seg mer fransk, derfor reiser hun til Science Po i Lyon til våren.  Her skal hun studere statsvitenskap og fransk.

Jonas Rekdal Mathisen er sosiologistudent og skal også reise langt avgårde neste semster. Han skal studere krimonologi og sosiologi ved University of Hong Kong. - Gleder meg til å bli bedre kjent med kulturen og så lurer jeg på hvordan arbeidsmengden er der nede i forhold til her ved UiB.

Sara Gåsbakk går på Sam.Pol. og reiser til Wien neste semester. Her skal hun studere statsvitenskap på Universität Wien. - Jeg håper univeritetet likner på Galtvort. Ellers er jeg nysjerrig på hvor forskjellig tysk er i Østerrike fra Tyskland.

Tanja Wikøren er Adm.Org. student og skal til Universidad Nacional de San Martín i Buenos Aires. Hun gleder seg til å bli kjent med kulturen, språket og historien i Argentina.