Hjem
UiB Ambassadør

Ambassadører høst 2016

Hovedinnhold

Silje Angelvik studerer samfunns-økonomi og skal til Dalhousie University i Canada for å studere økonomi (og utvikling).  – Fordi Canada sies å være så likt Norge vet jeg ikke hva jeg skal forvente. Uansett er jeg spent  på hvordan standarden og det faglige vil være, og jeg er nysgjerrig på hvordan, eller om, canadiere oppfører seg forskjellig på og utenfor hockeybanen.

Agnethe Thun Hindbjørgmo går på europastudier og reiser til Tsjekkia for å studere politikk/EU på Masaryk University.Jeg er spent på kulturen og gleder meg til å ha “bedre råd”. Lurer på hvordan universitetet er (vanskelighetsgrad) og om jeg blir kjent med lokale og andre.

Tonje Sletengen Mossing studerer sosialantropologi og skal til School of Oriental and African Studies – University of London for å studere politikk, Midtøsten, islamistbevegelser og terrororganisasjoner.  – Er spent på å oppleve London på en ny måte, samt det å studere ved et av verdens beste universitet på mitt interessefelt. Har hørt at undervisningen er lagt opp ganske annerledes og litt “hardere” enn ved UiB, så det tror jeg blir både en god og spennende erfaring.

Maria Rosness tar Sam.Pol og reiser til University of South Pacific på Fiji for å studere Politics. – Noe av det jeg gleder meg mest til er å bli kjent med den fijianske kulturen. Fiji er et land jeg ikke har forhåndskunnskaper om, så jeg har ingen anelse hva jeg kommer til å møte.

Truls Lier studerer Sam.Pol og planlegger å studere Political Science og Media ved University of Minnesota, USA. – Gleder meg til å følge det amerikanske presidentvalget på nært hold, studere amerikansk politikk og følge college fotball.

Ingvild Flornes Rustad går på Adm.Org., og skal til Keele University i England hvor hun skal studere Politics. – Jeg gleder meg til å møte nye mennesker og et nytt universitet. Er spent på hvordan det blir å ha undervisning på et annet språk enn norsk.

Lasse Fredheim går på Sam.Pol og drar til Albany, USA for å studere amerikansk politikk ved New York State University.  – Gleder meg til å bli kjent med amerikanere, og oppleve valgkampen på nært hold.

Jens Wroldsen Haugdal går på europastudier og skal studere ved Universitetet i Ljubljana, Slovenia hvor han skal ta politikk og EU-relaterte fag. – Gleder meg til å se byen og landet, og til nye opplevelser og en bedre studentøkonomi. Kanskje får jeg bekreftet eller avkreftet fordommer jeg har mot Slovenia.

Joy Mutoloki studerer samfunnsøkonomi og skal til Paris, nærmere bestemt Université Paris Ouest Nanterre La Défense for å studere økonomi. – Jeg er veldig spent på å bo et år i “The City of Lights”. Endelig får jeg perfeksjonert mine franskkunnskaper.

Anna Aamo studerer europastudier og reiser til Madrid i Spania for å ta et helt år med politikk/statsvitenskap ved Universidad Complutense Madrid. – Er spent på hvor stor forskjellen mellom UiB og UCM er, og hvor vanskelig eller utfordrende det blir å lære seg språket.

Bård Solås går på sosiologi og skal studere sosiologi, samfunnsfag og tyrkisk språk ved Ege (Aegan) University i Izmir, Tyrkia. – Gleder meg mest til å møte folkene i Tyrkia og til å reise/få sett landet.