Det psykologiske fakultet
40-årsjubileum

Utvikling, læring og psykisk helse

Det psykologiske fakultet er 40 år! Jubileumskonferansen presenterer ny forskning og sentrale bidrag til samfunnet. Kenneth Hugdahl, Ståle Einarsen og Jo-Anne Baird kommer. Kommer du?

Det psykologiske fakultet ved UiB har stor bredde i forskning og undervisning, og vi er stolte over å kunne ønske velkommen til en jubileumskonferanse som presenterer ny forskning og høy kompetanse på felt som svarer på utfordringene samfunnet har i dag.

Det handler om hvilken vei vi skal gå i skolen, om hvilke følger migrasjon og globalisering får, om å fortsette å utforske hjernen, om hvordan takle mobbing i arbeidslivet, og om at folk som trenger det skal få riktig og forskningsbasert behandling.

Etterspørselen etter denne kompetansen og kandidater som kan arbeide med ulike problemstillinger innen disse feltene øker, og fakultetet har stor tilstrømming av høyt kvalifiserte studenter. Noen av disse vil du også møte på konferansen!

Utfyllende program kommer.

Vel møtt til jubileumskonferanse!