Det psykologiske fakultet
Studiehverdag i koronatider

Studiehverdag i koronatider ved Det psykologiske fakultet

Informasjon om studiehverdagen i koronatider for studenter ved Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen

Bilde av koronavirus
Foto/ill.:
Colourbox.com

Hovedinnhold

Oppdatering tirsdag 13. april 2021:

Fra fredag 16. april blir det lettelser i de nasjonale koronatiltakene. De nye tiltakene åpner for at flere studenter kan møte på campus:

UIB følger regjeringens nasjonale retningslinjer, samt eventuelle lokale tiltak i regi av Bergen kommune. Fakultetet ønsker å sikre at studenter og ansatte har rimelig omstillingstid i overgangen fra heldigital til fysisk undervisning, så fremt det lar seg gjøre.

Følg også med på https://www.uib.no/korona for oppdatert informasjon.

Eksamen våren 2021

Alle skoleeksamener i ved Det psykologiske fakultet vil avholdes som skoleeksamen hjemme våren 2021. Les mer om hva skoleeksamen hjemme innebærer her.

Spørsmål eller behov for studieveiledning?

Kontakt gjerne informasjonssenteret ved Det psykologiske fakultet, eller bestill studieveiledning her. Studieveiledning foregår inntil videre per telefon.