Det psykologiske fakultet
Rektorvalg 2021

Møte med rektorkandidat Margareth Hagen

Møt rektorkandidat Margareth Hagen og hør hva team Hagen vil gjøre for fakultetet og for UiB.

Hovedinnhold

Mandag 15. mars kl 10 får ansatte og studenter på Det psykologiske fakultet muligheten til å høre om team Hagens valgplattform og om planer som berører fakultetet.

I møtet får ansatte og studenter muligheten til å stille spørsmål og høre mer om teamets valgplattform. Hvorfor skal ansatte og studenter ved det psykologiske fakultet stemme på Team Hagen? Hvordan vil fakultetet merke endringene dersom Margareth Hagen blir rektor? Disse og flere spørsmål kan du få svar på i møtet.

Team Hagens valgplattform

Velkommen til møte på fakultetet, Margareth Hagen!

Send inn spørsmål i forkant

Vi oppfordrer ansatte og studenter til å sende inn spørsmål i forkant. Spørsmål kan sendes til margareth.barndon@uib.no Det blir også mulig å stille spørsmål skriftlig i chaten underveis i møtet.

Møtet vil foregå på norsk.

Vel møtt!