Det psykologiske fakultet
Studiestart 2020

Velkommen som ny student ved Det psykologiske fakultet

Her finner du informasjon om studiestarten og fadderuken for nye studenter ved Det psykologiske fakultet. Vi ønsker deg en god start på studietiden ved UiB!

Studiestart Det psykologiske fakultet

Informasjon til nye studenter ved Det psykologiske fakultet

Studiestart og fadderuke 10.-16. august 2020

Scroll ned for program.

Praktisk informasjon:

• Du vil finne alt du trenger å vite som ny student på UiB sine Ny student-sider.
  • Studieveiledning: trenger du studieveiledning kan du booke tid med din studieveileder i vår bookingkalender. Dersom det ikke er ledig time, kontakt informasjonssenteret.
  • Har du tatt emner fra før: Etter at du har fått opptak kan du kan søke om at tidligere eller ekstern utdanning tatt ved andre institusjoner skal bli en del av graden din ved UiB. Søknadsskjema og mer informasjon
  • Trenger du tilrettelegging av ditt studieløp? Søk om tilrettelegging så snart du har fått studieplass.
  • Studentkort: For å ivareta smittevernhensyn har du som ny student mulighet for å hente kortet ditt på kortsenteret på disse tidspunktene:
    • Mandag 10. august mellom kl 9 og 12.
    • Torsdag 13. august mellom kl 12 og 15.
    • Onsdag 19. august mellom kl 9 og 12.
    • Onsdag 26. august mellom kl 12 og 15.

På grunn av koronasituasjonen er programmet for studiestart-uken ikke helt klart. Det oppdateres fortløpende.

Uke 31 - Nå kan du begynne å gjøre deg klar til studiene

Nå kan du begynne å gjøre deg klar til å bli student ved UiB ved å gå gjennom sjekklisten.

For å bli klar for studiene, må du gjennom en sjekkliste. Du vil få hjelp til semesterregistrering i studiestartveka.

Uke 32 – Hjelp til semesterregistrering

Du vil få hjelp til semesterregistrering i denne uken, og du blir tilsendt lenke. Vi ber om at du går gjennom sjekklisten på forhånd.

Uke 33 – Studiestart 10. – 16. august

Mandag 10. august

• Velkomstseremoni kl 09.00: Vi ønsker deg velkommen til UiB i en direktesending fra Universitetsaulaen. Vi byr på tips til deg som ny student, taler og musikk. Åpningen er ledet av journalist fra TV2 og alumn Siri Kleiven Strand. Sendingen ser du på uib.no/velkommen
  • Orienteringsmøte: Vi ønsker deg velkommen på studieprogrammet. Se programsiden for ditt studie for å finne tid og sted.

Tirsdag 11. august

• Studenttorg – finn din studentorganisasjon kl 11.00 - 15.00: I denne direktesendingen ledet av journalist fra TV2 og alumn Siri Kleiven Strand får du høre fra et mangfold av UiBs studentorganisasjoner. Du har også mulighet til spørre dem om ting du lurer på via chat. Får du ikke med deg alt, kan du selvfølgelig se det i opptak senere. Les mer og se sendingen

Onsdag 12. august

• Du vil få hjelp til semesterregistrering i denne dagen, og du blir tilsendt lenke og tidspunkt. Vi ber om at du går gjennom sjekklisten på forhånd.

Torsdag 13. august:

• God Start med Sammen kl 11.15, Egget: et foredrag om studiemestring, valg gjennom studiet, stress, uro og Sammens tilbud. Forbered deg på å bli student. Tid og sted kommer.
  • Hent gjerne studentkortet ditt i etterkant av dette foredraget.