Hjem
Det psykologiske fakultet
Utveksling

Internasjonal uke 2021

Vil du reise på utveksling høsten 2021 eller våren 2022? Da bør du delta på internasjonal uke som starter mandag 18. januar for å få viktig informasjon og inspirasjon fra studenter og ansatte

Campus at University of Otago i New Zealand
Foto/ill.:
University of Otago i New Zealand

Mange deler av verden er hardt rammet av koronautbruddet, og med en pandemisituasjon i stadig endring er det vanskelig å si med sikkerhet hvor det vil være mulig for deg å reise på utveksling. Per i dag har flere land innreiserestriksjoner, og det er ikke mulig å søke om studentvisum. Ved UiB planlegges det likevel for utveksling som normalt, og det blir mulig for deg å søke på avtaler både i og utenfor Europa til søknadsfristen 1. februar. De som søker på avtaler utenfor Europa vil også kunne søke på avtaler i Europa for i størst mulig grad å sikre at du får reise på utveksling.

Ved Det psykologiske fakultet planlegger vi digitale informasjonsmøter om utveksling, og vi håper du tar deg tid til å delta for å få den informasjonen du trenger før søknadsfristen den 1. februar.

Mandag 18. januar 

Digital åpningssending v/Internasjonalt senter UiB

Følg med - lenke til arrangementet kommer snart på denne nettsiden

Onsdag 20. januar

09:00 - 10:00 Informasjon til profesjonsstudenter i B-kull om nytt emne med utveksling til University of Ghana høsten 2021  v/ Professor David Sam - via Zoom

13:00 - 14:00 Generell informasjon om utveksling v/ Internasjonal koordinator - via Zoom

14:00 - 15:00 Møt Sara, Jennie, og Torjus, og hør hvordan de har hatt det på utveksling i Europa høsten 2020 - via Zoom

Hele januar frem til søknadsfristen 1. februar

Du har helt sikkert mange spørsmål om utveksling som du trenger svar på før du søker, og det vil være mulig å få både individuell og gruppeveiledning frem til søknadsfristen den 1. februar.

Det er stor sannsynlighet for at de fleste veiledningene blir arrangert på Teams grunnet den pågående koronapandemien. Om fysiske møtepunkter muliggjøres så vil vi selvfølgelig benytte oss av det.

Ta kontakt med internasjonal koordinator eller din programkoordinator for veiledning i løpet av januar.