Hjem
Det psykologiske fakultet
Ombygging i Christies gate 12

Endelig klart for ombygging!

Etter flere års venting er det nå endelig klart for oppstart på ombygging av Bjørn Christiansens hus. Ombyggingen vil blant annet gi etterlengtede studentarbeidsplasser i bygget. Fredag 27. november møtte både studenter og ansatte opp i kantinen for å feire de gode nyhetene.

Neste
Feiring i kantinen for oppstart for ombygging
Mange studenter og ansatte møtte opp for å feire de gode nyhetene.
Foto/ill.:
Arne Magnus Morken
1/2
Kake med bilde av Bjørn Christiansens hus
En skikkelig kake må til når man feirer oppstart for ombygging.
Foto/ill.:
Arne Magnus Morken
2/2
Tilbake

Hovedinnhold

- Det er andre gangen vi spiser kake for å feire denne ombyggingen og nå er det endelig klart for byggestart, sa fakultetsdirektør Ragna Valen til de fremmøtte. Forrige feiring var i 2014. Den gang var ombyggingen forventet klar til semesterstart 2015. Slik gikk det ikke, men nå er ramme- og byggetillatelser klare og arbeidet kan begynne. Ombyggingen skal skje i vårsemesteret 2016.

 

Fakultetsdirektøren fortalte de fremmøtte om den lange historien i saken. - Dette er noe vi har jobbet mye med. Nå er vi svært glade for at det endelig blir byggestart, sa Valen. - Jeg vil trekke frem studentenes engasjement for saken. Studentrepresentanter på ulike nivå har stått på og kjempet for at vi skulle få flere studentarbeidsplasser.

 

Psykologisk studentutvalg var med på å arrangere feiringen. Eivind Brandt, leder for studentutvalget, trakk også frem at ombyggingen er en sak studentene har lagt ned mye arbeid i. På feiringen deltok også eiendomsdirektør Even Berge, universitetsbibliotekardirektør Maria-Carme Torras Calvo og visedekan Kariane Westrheim.

 

Byggeperioden for ombyggingen er satt til vårsemesteret 2016. Ombyggingen skal gi flere studentarbeidsplasser, i tillegg skal både undervisningsrom og ventilasjonsanlegg oppgraderes.