Rett, Demokrati og Velferd
RDV Seminar med Asgeir Falck-Eriksen

Child´s Right to Participation and Professional Practice in Child Protection Services

Presentatsjon av Asgeir Falck-Eriksen (OsloMet). Alle webinarene vil være på engelsk.

Logoene til HVL, DIPA & LawTransform
Dette webinaret er del av RDV seminarrekken, som er et samarbeid mellom Forskningsgruppen Rett, demokrati og velferd ved Høgskulen på Vestlandet, Centre for Research on Discretion and Paternalism ved Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap ved Universitetet i Bergen og Centre on Law & Social Transformation (Lawtransform) ved Universitetet i Bergen.
Foto/ill.:
Illustrasjonsfoto: Logoer HVL, LawTransform & DIPA

Hovedinnhold

Asgeir Falck-Eriksen is a Senior Researcher at the Centre for Welfare and Labour Research, Oslo Metropolitan University. He is a political scientist with the main research interests being political theory, trust theory, public administration, epistocracy, politics of families and child protection. These interests have culminated in an interest in empirical research on constitutional Democracy and trust between Citizens and citizens' trust in government. Falck-Eriksen is the PI of the project “Child Protection and Pluralism”, and co-PI of Cosmopolitan Turn and Democratic Sentiments (CONSENT). He is also Associate Professor II at the DIPA-centre, University of Bergen.