Hjem
SDG Norge – forskning og høyere utdanning

Nyhetsarkiv for SDG Norge – forskning og høyere utdanning

Det var god stemning da 1.440 deltakere fra 110 land møttes digitalt til den femte Bærekraftskonferansen i Bergen (SDG Conference Bergen), 9.-11. februar 2022.
Jussforsker Sofie Høgestøl er mest kjent for sin kunnskap om amerikansk politikk. Men hun er minst like opptatt av bærekraftsmålene og gleder seg til å være moderator på den fjerde bærekraftskonferansen i Bergen.
Tiden for å handle for å nå bærekraftsmålene i 2030-agendaen er overmoden. Dette var det tydelige budskapet fra delegatene da universitets- og høyskolesektoren møttes til den tredje nasjonale Bærekraftskonferansen i Bergen, der debatten om teknologi og partnerskap sto sentralt.
«Action» var nøkkelordet på dette årets SDG Conference Bergen, den nasjonale konferanse for universitets- og høyskolesektoren i Norge. Se konferansen i opptak her!
Den nasjonale komiteen for 2030-agendaen sendte en delegasjon til Paris, for å presentere Norges unike plattform for best practice i høyere utdanning og for å styrke dialogen med UNESCO om å etablere en slik plattform globalt.