Senter for krisepsykologi
Ny ansatt ved senteret

Vi ønsker Jens Thimm velkommen

Jens Thimm er ansatt som førsteamanuensis ved Sfk fra februar 2020. Thimm er opprinnelig fra Tyskland, men har bodd i Norge i nær 20 år.

I tillegg til å ha norsk autorisasjon som psykolog, er han også godkjent spesialist i klinisk psykologi. Han disputerte for doktorgraden ved NTNU i 2011 med avhandlingen ”A study of the associations between early maladaptive schemas, developmental task resolution, and personality traits in a psychiatric outpatient sample”.

Thimm kommer fra stilling som førsteamanuensis ved Institutt for psykologi ved UiT- Norges arktiske universitet. Ved Senter for krisepsykologi vil Thimm særlig jobbe innen vårt fokusområde på sorgforskning. Vi ønsker Jens velkommen til Bergen og som ny kollega.