Skolelaboratoriet i realfag

SKOLER I SOGN OG FJORDANE, HORDALAND OG ROGALAND

Samling for natursekkskoler våren 2019

Skranevatnet skole inviterer til vårens samling for natursekkdeltakere på miljøfagdagen deres 5. april. Vi får møte lærerne ved skolen, og får sett elevene i ulike aktiviteter, før vi avslutter dagen med natursekkarbeid.

Skranevatnet skole
Foto:
Skolelaboratoriet

Vårens samling for natursekkskolene på Vestlandet er lagt til Skranevatnet skole. Den ligger nær Bergen lufthavn, Flesland, og man kan komme seg dit med bybanen. Nærmeste bybanestopp er Sandslivegen - 8 minutter fra Flesland og 35 minutter fra Bergen sentrum. Det tar ca 15 min å gå fra bybanestoppet til skolen.

Foreløpig program:

Fredag 5. april

08:00Bærekraftig utvikling: En time med natursekkdeltakere og personalet på Skranevatnet skole.
09:00Skolens miljøfagdag. Vi får følge skolens elever i ulike praktiske aktiviteter.
12:00Lunsj og natursekksamling
15:00Slutt

Les mer om forberedelser til samlingen på natursekken.no.