Hjem
Studentsider
Nyheter

Ta vel i mot de besøkende på Åpen dag

Mandag 21. januar åpner vi dørene for elever i videregående og andre som er interessert i å lære mer om høyere utdanning og studiene vi tilbyr. Ta vel i mot gjestene våre denne dagen.

To jenter står i forgrunnen i trappen på Studentsenteret, bak ser du mange elever, en stor folkemengde
På Åpen dag ved Universitetet i Bergen får deltakerne teste ut studiet de vurderer å søke på ved å besøke campus, høre på foredrag og snakke med studenter.
Foto/ill.:
Eivind Senneset

Hovedinnhold

Vi ønsker å bidra til at de som skal studere er mest mulig informert om våre studier, og føler seg forberedt på studenttilværelsen. Vi vil de potensielle studentene en forsmak på universitetslivet. 

Åpen dag er et samarbeid i regi Utdanning i Bergen, der UiB, NHH, HVL, VID, NLA og BI åpner dørene samtidig. Vi har i 2019 deltakerrekord med 2700 påmeldte. UiB har 65 arrangement i fagmiljøene.

Se hele programmet på opendag.no

Nytt i 2019 er at vi også har Åpen dag søndag 20. januar. Denne dagen vil det være arrangement på Det juridiske fakultet, NHH og Litteraturhuset.

Hvis du på mandag ser en deltaker som ikke finner frem til riktig sted, er det veldig fint om vi som ansatte er behjelpelig med å vise vei.

Det vil bli mye folk på campus denne dagen. Vær derfor forberedt på litt ekstra støy, og ta vel imot gjestene når de kommer på besøk!