Hjem
Studentsider
Innovasjon

Åpningsfest for UiBs innovasjonshub

Velkommen til åpningsfest for innovasjonshub for studenter ved UiB!

Åpningsfest
Foto/ill.:
Colourbox

Hovedinnhold

Innovasjonshuben skal feires med en offisiell åpningsfest og du er invitert!

Rektor Dag Rune Olsen og viserektor Robert Bjerknes kommer for å gjøre stas på innovasjonshuben og for å fortelle hva UiBs visjon med innovasjonshuben er.

Men ikke mindre viktig: Vi har invitert student-gründere og spennende og nyskapende virksomheter fra Bergen som skal fortelle om sine erfaringer med å skape sine egen arbeidsplass, møt dem i programbolken "fra student til startup". 

Det blir korte og inspirerende foredrag, kaker, boller og brus! Kom og bli kjent med UiBs nye innovasjonshub og andre UiB-studenter som er nysgjerrige på kreativ ideutvikling, nyskaping og innovasjon. Møt de som allerede er medlemmer eller bli medlem selv (det er selvsagt gratis). Ta med en venn og kom!

Husk å melde deg på her, slik at vi får bestilt nok kaker, boller og brus. 

Program: 
14.00: Dørene åpner
14.15: Rektor Dag Rune Olsen og viserektor Robert Bjerknes åpner
14.30: Vi spretter festkaken!
Fra ca. 14.45 - Fra student til startup: 

  • Dynaspace - studententreprenører og rakettforskere fra UiB: nylig uteksaminerte studenter og gründere Mats Fredrik Heigre og Hogne Andersen forteller om sin erfaring så langt med å starte bedrift i satelittbransjen.
  • Råvarene - historien om hvordan gå fra å være student til å skape en emballasjefri butikk. Gründer Anita Bui forteller. 
  • Crescat - hvordan gjøre eventplanlegging enklere? Gründeren Matteo Blomberg Ghini forteller. 
  • Travelogue - tidligere UiB-studenter som tar knekken på reiseregningsmarerittet ved hjelp av AI. Gründer Emil Pamer forteller.  

16.00 - 17.00 (eller så lenge folk har lyst): Fest! Mer kake, boller og brus, mingling og bli kjent med innovasjonshuben. 

Les mer om innovasjonshuben her