Hjem
Studentsider
Marineholmen Makerspace

Marineholmen Makerspace

Marineholmen Makerspace er verkstedet for deg som liker å utforske, lære, lage, skape, leke, utvikle, dele ideer, bygge, teste, fikse og prototype. UiB har avtale med Marineholmen Makerspace som omfatter både individuelle studentmedlemskap og bruk i undervisning eller andre arrangementer.

Marineholmen Makerspace
Foto/ill.:
VIS

Hovedinnhold

Hva er et makerspace? 

Makerspace er et verksted som fyller 420 kvm på Marineholmen og som er fylt opp med utstyr, inkludert blant annet 3D-printere, laserkuttere, CNC-maskin, symaskiner og loddebolter og verktøy i alle former og fasoner, for å nevne noe. 

Hvem kan bli medlem? 

Makerspace brukes i dag av individuelle medlemmer, gründere og startups, bedrifter og utdanningsinstitusjoner. Gjennom en egen avtale med Marineholmen Makerspace får studenter ved UiB spesialpris på individuelt medlemskap.

Her kan du melde deg inn, husk å klikke på StudentSkaper UiB for riktig priskategori

Bruke Makerspace i undervisning eller til workshop og andre arrangementer? 

Er du ansatt og ønsker å bruke Makerspace, kan du søke om å bruke stedet kostnadsfritt til faglige arrangementer og undervisning, som f.eks. hackaton, bootcamps, workshops, prototyping, foredrag mv. Avtalen administreres av Forsknings- og innovasjonsavdelingen og søknad om bruk til undervisning/arrangement skjer gjennom å fylle ut dette skjemaet.

Kontaktperson for Makerspace ved UiB er innovasjonsrådgiver Susan Johnsen.  

Eksempel fra en workshop for studenter i Marineholmen Makerspace: 

Workshop in Marineholmen Makerspace

Produsent:
UiB