Det samfunnsvitenskapelige fakultet

Semesterstart

Jobb som gruppeleder ved semesterstart

Er du en vennlig og utadvendt SV-student? Kan du improvisere om det trengs, og er komfortabel med å lede en gruppe? Har du lyst å oppnå arbeidserfaring ved siden av studiene? Da er du den vi trenger.

studenter_pa_nygardshoyden_eivind_senneset_smalt.jpg

Nye studenter snakker og spaserer mellom trivelige trehus på Nygårdshøyden
Foto:
Eivind Senneset

For å skape et best mulig læringsmiljø ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet, arrangerer vi hver høst et gruppemottak for våre nye bachelorstudenter.

Ved semesterstart skal studentene møtes i mindre grupper, og til å lede gruppen trenger vi deg!

Hva skal du gjøre?

Som gruppeleder får du ansvar for en gruppe på 20-25 studenter, som du skal lose gjennom et program. Målet er å skape et godt sosialt miljø, og å gjøre dem kjent med hvordan det er å være student ved fakultetet og Universitetet i Bergen. På forhånd får du opplæring, slik at du er trygg på deg selv som gruppeleder og aktivitetene dere skal gjennomføre.

Gruppelederjobben er lønnet og du får attest.

Dine egenskaper

Du er en vennlig og utadvendt SV-student. Du er omgjengelig, kan improvisere litt om det trengs, og er komfortabel med å lede en gruppe.

Arbeidstid

Gruppelederjobben, inkludert opplæring, går over fem dager (totalt 15-20 timer), og lønnes med et honorar på kr. 3000.

Den består av et kort informasjonsforedrag på fredag 01.06.2018, og en opplæringsøkt den 11.08.2018. Gruppemottaket blir arrangert 13 - 15. august, de tre første dagene i semesterstartuken.

Send inn din søknad her