Det samfunnsvitenskapelige fakultet
Digital seremoni

Masterseremonien ved SV-fakultetet 2020

Gratulerer til deg som har fullført mastergraden ved SV-fakultetet våren 2020! Her finner du årets digitale taler og hilsener.

Digital masterseremoni 2020 Bilde fra 2019
Masterseremonien på SV-fakultetet blir i 2020 gjennomført digitalt. Bildet er fra seremonien i aulaen i 2019.
Foto/ill.:
Thor Brødreskift / UiB

Gratulerer til deg som har gjennomført mastergrad ved SV- fakultetet dette semesteret! Det har vært et annerledes semester, og det er en stor prestasjon å fullføre mastergraden.

Du har nå opparbeidet deg inngående faglig kunnskap. I tillegg har du tilegnet deg bred kompetanse som kjennetegner deg som samfunnsviter. Evnen til å analysere og anvende problemstillinger, teorier og metoder og til å utføre et avansert prosjektarbeid vil for eksempel bli nyttig når du skal ut i yrkeslivet eller videre i akademisk karriere.

Se dekan Jan Erik Askildsens hilsen til studentene:

hilsen til avgangsstudentene - Dekan J. A. Askildsen

UiB

Årets hovedtaler er Tommy Aarethun. Han tok mastergraden i administrasjon og organisasjonsvitenskap i 2018. Han ledet Studentparlamentet, og jobber nå som stabssjef og politisk rådgiver for byrådslederen i Bergen kommune.

Hilsen til masterstudenter fra alumn Tommy Aarethun

UiB

Årets studenttaler er Anna Kraaijeveld Enerstvedt. Hun fullfører mastergraden i geografi denne våren. Hun har vært engasjert i fagutvalget gjennom hele studietiden ved UiB og har skrevet masteroppgave om håndteringen av plastavfall i fiskeri- og havbruksnæringen i Hordaland.

Hilsen til medstudenter, masterseremoni SV 2020

UiB

Vitnemålet ditt vil først bli skrevet ut når sensuren for dine siste emner er klare. Det samfunnsvitenskapelige fakultet har automatisk utskriving av vitnemål i begynnelsen av hvert semester. Kandidatene som har fullført sin grad om våren vil som regel få tilsendt sine vitnemål fra september. Du finner også dine resultater digitalt i vitnemålsportalen

Befinner du deg i nærheten av campus og har Snapchat? UiB Alumni har lagt ut et geofilter for å hedre alle kandidater som oppnår en grad dette semesteret. Ta det gjerne i bruk! Hvis du sender oss et bilde av din feiring, med eller uten filter, deler vi det gjerne på nettsidene våre og i våre kanaler på sosiale medier (studieveileder@svfa.uib.no).

Husk også å melde deg inn i UiB Alumni – så holder vi kontakten!

Lykke til med videre studier og arbeid!