Det samfunnsvitenskapelige fakultet
Gradsfeiring

Bachelorseremonien ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet 2022

Kommer du til å fullføre en bachelorgrad ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet i løpet av studieåret 2021/22? Da vil vi invitere deg til Bachelorseremoni fredag 10. juni 2022.

Alle kandidatene som deltok på Bachelorseremonien 2018 på scenen i Universitetsaulaen.
Foto/ill.:
Thor Brødreskift

Hovedinnhold

Om Bachelorseremonien

Bachelorseremonien for studenter ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet blir arrangert fredag 10. juni 2022 i Håkonshallen i Bergen.

SV-fakultetets masterseremoni blir arrangert samme dag.

Meld deg på seremonien ved hjelp av lenken du har mottatt på e-post.

Dersom du ikke har mottatt invitasjon på e-post kan du melde deg på med lenken i faktaboksen til høyre.

Det er dessverre begrenset med plass til kandidatenes gjester på seremonien. Bachelorkandidatene kan melde på én (1) gjest i skjema til gjestekvoten er full. Det er førstemann til mølla som gjelder.

Om vitnemålet

Bachelorseremonien er en feiring av alle de som nettopp har eller snart vil avslutte sin bachelorgrad. Du mottar ikke vitnemålet ditt under Bachelorseremonien.

Vitnemålet ditt vil først bli skrevet ut når sensuren for dine siste emner er klare. Det samfunnsvitenskapelige fakultet har automatisk utskriving av vitnemål i begynnelsen av hvert semester. Kandidatene som har fullført sin grad om våren vil som regel få tilsendt sine vitnemål fra september.

Du kan lese mer om vitnemålet her.

Detaljert informasjon om programmet kommer.

• Registrering av alle bachelorkandidatene
  • Velkommen
  • Gratulasjonstale ved dekanen
  • Tale til kandidatene ved alumn