Universitetsbiblioteket

Denne bokskatten kan bli din, helt gratis.

Bibliotek for humaniora gir vekk hundrevis av bøker! Har du lyst til å gi disse bøkene et nytt liv?

Universitetsbibliotekets Anne Bjørkum Åsmul viser fram en av de flotte bøkene som kan bli din helt gratis.

Torsdag 1.september er det den nasjonale bibliotekdagen i Norge, og Bibliotek for humaniora markerer dagen, samtidig som vi ønsker både nye og gamle studenter velkommen .

- Vi oppdaterer og rydder i våre samlinger og gir vekk bøker gratis til alle. Bruk sjansen så kan du kanskje sikre deg en skikkelig flott godbit til din bokhylle,  sier hovedbibliotekar Anne Bjørkum Åsmul, entusiastisk.

Når det først er bibliotekdag slår vi skikkelig til. Vi gir vekk hundrevis av bøker som vi enten har mange eksemplar av eller som blir svært sjelden lånt ut. Dette gjør vi for å bedre kunne bygge ut våre samlinger med nyere og mer aktuelle bøker for dagens studenter og forskere.

Fra klokken 12 til 16 torsdag 1.september legger vi ut bøker som vi ønsker å gi videre. Vi kommer også til holde et lite knippe med lynkurs i biblioteket for nye studenter, og for de som vil friske opp sine ferdigheter i søk og referering.

Her finner du  programmet  for dagen