Universitetsbiblioteket

Bibliotek for matematisk-naturvitenskapelige fag utvider åpningstidene

Med ditt student- og ansattkort har du fra 21. august tilgang til biblioteket frem til kl. 22.00 på hverdager, og kl. 08.00-20.00 på lørdager og søndager

bok
Foto/ill.:
pixabay

Velkommen som bruker av Bibliotek for matematisk-naturvitenskapelige fags meråpne tilbud!

For studenter og ansatte er Bibliotek for matematisk-naturvitenskapelige fag i Realfagbygget fra 21. august tilgjengelig som meråpent/selvbetjent også utenfor betjent tidsrom.
Her finner du nyttig informasjon om tilbudet:

Åpningstider

Mandag-fredag er biblioteket betjent kl. 08.00-15.45. Biblioteket er meråpent/ubetjent kl. 15.45-22.00.
Lørdager og søndager er biblioteket meråpent/ubetjent kl. 08.00-20.00

Hva er meråpent/selvbetjent bibliotek?

Meråpent/selvbetjent bibliotek er et bibliotek som du kan benytte også utenfor betjent åpningstid. Som student eller som ansatt har du tilgang til biblioteket i meråpent/selvbetjent tidsrom.
I meråpent/selvbetjent tidsrom benytter du bibliotekets hovedinngang som inngangsdør, og du bruker student- eller ansattkortet ditt og din personlige pinkode for å komme deg inn.

Du har selv ansvar for å rydde etter deg og å holde lokalene fine. Vis hensyn overfor andre som bruker biblioteket.

I betjent åpningstid er biblioteket åpent for alle.

Hva kan jeg gjøre på biblioteket i meråpent/ubetjent-tiden?

• Låne og levere bøker i selvbetjent automat
  • Hente bestilte bøker på selvbetjent hentehylle (bøker som er bestilt fra bibliotek utenfor UB må hentes i tiden biblioteket er betjent)
  • Bruke publikums-PCer
  • Benytte bibliotekets arbeidsplasser
  • Benytte trådløst nett

Betjent bibliotek

I en overgangsfase vil biblioteke fortsatt være betjent hverdager kl. 08.30-19.00. Fra mandag 2. september er biblioteket betjent kl. 08.30-15.45.
I denne tiden vil studenter og ansatte få god veiledning og hjelp fra bibliotekets ansatte.
Studenter kan også benytte tjenesten «Bestill en bibliotekar» for veiledning mellom kl. 08.30 og kl. 15.00 mandag-fredag (klikk her for påmeldingsskjema).

Hvordan ivaretas min sikkerhet når biblioteket er meråpent/ubetjent?

Av hensyn til din sikkerhet, og for å beskytte bibliotekets inventar og utstyr, er bibliotekets inngangsparti videoovervåket i meråpent tidsrom (15.45-22.00 man-fre og 08.00-20.00 lør-søn). Opptak oppbevares etter gjeldende lover og forskrifter.

Sikkerhetsvakter fra Nokas går daglige kontrollrunder og  vil sørge for at alle brukere forlater lokalet ved stengetid.

Kontakt UiB vekter på telefon 55 58 80 81 hvis du opplever noe ubehagelig, føler deg utrygg eller hvis du ser noe mistenkelig.