Universitetsbiblioteket
Kurs fra Bibliotek for medisin

Kurs i EndNote 20 den 24. mars 2021 på Bibliotek for medisin

Gratis kurs for ansatte og studenter ved Det medisinske fakultet og Helse Bergen.

Referansehåndteringsverktøy som EndNote har i all hovedsak tre typer funksjonalitet:
- samle referanser og artikler i en database
- redigere/ordne referanser etter ulike behov
- sette siteringer og referanser inn i et tekstbehandlingsprogram

Det blir gjennomgått hvordan EndNote virker med Word, og hvordan man importerer referanser til EndNote. I alle eksemplene tar vi utgangspunkt i medisinske og helsefaglige databaser og problemstillinger. Demonstrasjon og øvelse på PC.
Det er ingen forkunnskap til programvaren nødvendig.

I kurset bruker vi EndNote 20, en desktop-versjon som er installert på kursmaskinen. Du må gjerne benytte din egen maskin, men det forutsetter at programvaren allerede er installert på maskinen før kurset. Du kan laste ned EndNote 20 her. Følg installasjonsveiledningen for Windows og Mac for å sikre at alt fungerer som det skal.

Kursspråket er norsk. Maksimum 16 deltakere, minimum 5.

Ønsker du å delta på kurset, vennligst bruk påmeldingsskjemaet til høyre.

For spørsmål om kurset, ta kontakt med Elisabeth Ebner.