Universitetsbiblioteket

Utvikle din karriere og dine akademiske ferdigheter

Vil du lære mer om akademisk skriving og publisering, samarbeid og åpen vitenskap, kan du ta online-kurs som tilbys av Nature, få innsikt gjennom PhD on Track eller bestille kurs.

text markwe reseearch
Foto/ill.:
www.phdontrack.net

Som forsker ved UiB har du sjansen å følge nettkurs fra prestisjetunge Nature. De såkalte Nature masterclasses legger fokus på forskningsprosessen med utgangspunkt i realfagene. Vær obs på at du ved første gang tilkobling vil bli bedt om å registrere deg. Jobber du hjemmefra, bruk VPN.
Velg mellom følgende tilbud:

Det nasjonale nettstedet PhD on Track har ph.d.-kandidater og unge forskere fra alle fagområder som målgruppe. Forskningsprosessen, formidling av forskningsresultater og åpen forskning er hovedtemaene:

Universitetsbiblioteket tilbyr også en rekke kurs på ulike forskningsrelevante områder:

Utforsk gjerne dette tilbudet sammen med kurstilbudet for PhD/Ansatte ved ditt bibliotek.

Egne kurs kan bestilles og skreddersys etter behov.