Universitetsbiblioteket
Kurs fra Bibliotek for medisin

Kurs i EndNote 20 den 9. februar 2022

Gratis kurs for ansatte og studenter ved Det medisinske fakultet og Helse Bergen

Hovedinnhold

I kurset lærer du å bygge opp et EndNote-bibliotek og lage en referanseliste i Word. Kurset består av korte demonstrasjoner og praktiske øvelser.

Innhold:
Lage et EndNote-bibliotek, importere referanser, manuell innlegging, lage grupper, finne fulltekst, sette inn referanser i en tekst, lage og formatere en litteraturliste.

Forberedelser:
Hvis du tar med egen maskin må du ha EndNote installert for å kunne bruke programmet aktivt i kurset. Last ned EndNote 20 fra UiB eller Helse-Bergen. Alternativt kan du benytte en Windows-maskin i kursrommet.

Kurset tar utgangspunkt i utgivers introduksjon «EndNote in 7 minutes for Windows»  / «EndNote in 7 minutes for macOS».

Kursspråket er norsk. Maksimum 24 deltakere, minimum 5.
Kurset vil bli holdt fysisk på Bibliotek for medisin, med forbehold om endringer i hvor mange som kan være fysisk i kurslokalet. Digital deltakelse via Zoom er også mulig.
Zoom-lenke til kurset og oppgaver til bruk i kurset vil bli sendt ut i forkant.

Ønsker du å delta på kurset, vennligst bruk påmeldingsskjemaet til høyre.

For spørsmål om kurset, ta kontakt med Ida Sofie Karlsen Sletten.