Universitetsbiblioteket
Kurs fra Bibliotek for medisin

AVLYST - EndNote workshop for viderekomne, 14. april 2021 (Zoom)

Workshop for ansatte og studenter ved Det medisinske fakultet og Helse Bergen - AVLYST GRUNNET FOR FÅ PÅMELDTE

Hovedinnhold

Innholdet i workshopen baseres på innspill fra deltakerne. Her er noen eksempler på spørsmål biblioteket har fått tidligere:

• Hvordan kan jeg enkelt legge fulltekst av artiklene til EndNote?
  • Hvordan kan jeg tilpasse referansestilen til tidsskriftet jeg ønsker å sende manuset til?
  • Hvordan kan jeg endre tidsskriftforkortelser til full tittel for alle tidsskrifter i referanselisten?
  • Hvordan kan jeg synkronisere mitt EndNote-bibliotek slik at jeg kan bruke det fra ulike maskiner hjemme og på jobb?
  • Hvordan kan jeg bestille manglende artikler rett fra EndNote via UBB-knappen?

Ønsker du å delta på workshop, vennligst bruk påmeldingsskjemaet til høyre. Zoom-lenken vil bli sendt ut noen dager i forkant.

For spørsmål ta kontakt med Elisabeth Ebner.