Universitetsbiblioteket
Kurs fra Bibliotek for medisin

Lynkurs i EndNote 20 den 23. februar 2022

Gratis kurs for ansatte og studenter ved Det medisinske fakultet og Helse Bergen.

Hovedinnhold

I løpet av 75 minutter lærer du akkurat det du trenger i EndNote for å lage en referanseliste.

Kurset består av korte demonstrasjoner og praktiske øvelser. Det blir ingen pause. For å sikre fremdriften i kurset ber vi om at spørsmål stilles i chat, eller på slutten av kurset.

Innhold:
Lage et EndNote-bibliotek, importere referanser, manuell innlegging, lage grupper, finne fulltekst, sette inn referanser i en tekst, lage og formatere en litteraturliste.

Forberedelser:
Du må ha EndNote installert på din egen maskin for å kunne bruke programmet aktivt i kurset. Last ned EndNote 20 fra UiB eller Helse-Bergen. - Du kan også bruke en UiB-maskin på kursrommet, som har EndNote installert.

Kurset tar utgangspunkt i utgivers introduksjon «EndNote in 7 minutes for Windows»  / «EndNote in 7 minutes for macOS». Se gjerne gjennom på forhånd.

Kursspråket er norsk. Maksimum 24 deltakere, minimum 5.
Kurset vil bli holdt fysisk på Bibliotek for medisin, med forbehold om endringer i hvor mange som kan være fysisk i kurslokalet. Digital deltakelse via Zoom er også mulig.
Zoom-lenke til kurset og oppgaver til bruk i kurset vil bli sendt ut i forkant.
Ønsker du å delta på kurset, vennligst bruk påmeldingsskjemaet til høyre.

For spørsmål om kurset, ta kontakt med Regina Küfner Lein.