Universitetsbiblioteket
Kurs fra Bibliotek for medisin

Lynkurs i EndNote 20 den 8. september 2021 (Zoom)

Gratis kurs for ansatte og studenter ved Det medisinske fakultet og Helse Bergen.

Hovedinnhold

I løpet av 75 minutter lærer du akkurat det du trenger i EndNote for å lage en referanseliste.

Kurset består av korte demonstrasjoner og praktiske øvelser. Det blir ingen pause. For å sikre fremdriften i kurset ber vi om at spørsmål stilles i chat, eller på slutten av kurset.

Innhold:
Lage et EndNote-bibliotek, importere referanser, manuell innlegging, lage grupper, finne fulltekst, sette inn referanser i en tekst, lage og formatere en litteraturliste.

Forberedelser:
Du må ha EndNote installert på din egen maskin for å kunne bruke programmet aktivt i kurset. Last ned EndNote 20 fra UiB eller Helse-Bergen.

Kurset tar utgangspunkt i utgivers introduksjon «EndNote in 7 minutes for Windows»  / «EndNote in 7 minutes for macOS». Se gjerne gjennom på forhånd.

Kursspråket er norsk. Minimum 5 deltakere. Zoom-lenken til kurset og oppgaver til bruk i kurset vil bli sendt ut i forkant.
Ønsker du å delta på kurset, vennligst bruk påmeldingsskjemaet til høyre.
For spørsmål om kurset, ta kontakt med Regina Küfner Lein