Hjem
Universitetsaulaen i Bergen

Christie

Det nye spisestedet Christie ligger i etasjen under Universitetsaulaen, i sørfløyen av Naturhistorisk museum. Spisestedet er oppkalt etter en av museets grunnleggere, Wilhelm Friman Koren Christie.

Hovedinnhold

I Christie får man servere herlig økologisk kaffe, kortreist brødmat og enkle varmretter i nydelige omgivelser. Christie vil også hjelpe deg med servering til ditt arrangement i Universitetsaulaen i Bergen uansett størrelse.   

Adressen er Museplassen 3. Det er inngang gjennom Muséhagen fra Olav Ryes vei (vis á vis Studentsenteret) og via museets balustrade på nivået over.

Christie vil også holde åpent enkelte ettermiddager og søndager hvis det er arrangementer i Universitetsaulaen.

Det er Godt Brød som driver Christie. Godt Brød samarbeider også med Søtt+Salt om catering til Universitetsaulaen.

Ved bestillinger kontakt Godt Brød. Se faktaboks.

Om Godt Brød

Godt Brød åpnet dørene for første gang i Bergen i desember 1995.  Filosofien var allerede den gang klar og tydelig: God smak, økologiske råvarer og ekte håndverk. Hos Godt Brød var det bakerne som satte deigen. De eltet og knadde hvert eneste produkt og de sto selv bak disken og betjente gjestene.

Godt Brød har helt siden oppstarten utelukkende bakt økologisk. Råvarene får de fra lokale leverandører som driver etter de samme prinsippene.

Som Godt Brød selv sier: "Det er den mest bærekraftige måten vi kan drive på i Godt Brød. Det er sunt for våre gjester. Det er bra for miljøet. Og det gir våre produkter den aller beste smaken."

Les mer på Godt Brøds nettsider

Om Søtt+Salt

«Vi skal få Bergen til å smake bedre». Det var Søtt+Salts visjon da selskapet startet opp for rundt ti år siden. Det er den fremdeles. 

Søtt+Salts visjon er like enkel som den er krevende: Mat laget fra bunnen, med årstidens råvarer (fortrinnsvis lokale) presentert på en spennende og annerledes måte.

Les mer på Søtt+Salts nettsider