Hjem
Universitetsmuseet i Bergen
KURS OG UTSTILLING

SPOR: Om fortidens klimaendringer

Undervisningsutstillingen SPOR, som åpner i februar, lærer elever om fortidens klimaendringer ved hjelp av eksperimenter og interaktive modeller. Allerede den 28. januar inviteres lærere til kurs på museet både om utstillingen og temaet. Det er tid for påmelding.

Hovedinnhold

Fra februar kan lærere ta med elevene til undervisningsutstillingen SPOR på Bergen museum. Dette er en vandreutstilling om naturlige klimaendringer de siste 130 000 årene.

I denne anledning arrangeres det et lærerkurs som vil gi en innføring i de faglige elementene utstillingen tar utgangspunkt i, og som vil være nyttig når lærere skal ta med elevene til undervisningsutstillingen og jobbe videre med temaet klimaendring.

Tid for kurset: 28.1.2010 , kl 12.00 -  16.00
Sted: De naturhistoriske samlinger, Muséplass 3

I tillegg til å få prøvet ut eksperimentene i utstillingen vil geologene Øystein Jansen og Inge Aarseth holde spennende foredrag.

Etter foredragene er det geologisk vandring fra Bergen Museum til Vilvite, der vi blant annet kan se på merker etter isbreen i Nygårdsparken.

Undervisning
Undervisningsopplegget SPOR er et samarbeid mellom Vilvite og Bergen Museum, og programmet er lagt opp slik at du kan besøke både utstillingen og Vilvite med elevene samme dag.

Les mer om kurset og utstillingen.

Påmelding  via Skolelaboratoriet.