Universitetsmuseet i Bergen

Onsdagskveld med Natt på museet og foredrag om sjelegaver

Onsdagskveld 29. februar er det fullpakket program på Universitetsmuseet, i begge bygninger: "Natt på museet" og foredrag om sjelegaver i middelalderen. Her er noe for publikum i alle aldre

Natt på museet

I år blir "Natt på museet - Safari i mørket" arrangert på skuddårsdagen 29.februar fra kl 18-21. Museet fylles av dyrelyder og rundt i museet er det gjemt spennende spørsmål hentet fra naturens fantastiske verden.

Husk lommelykt! Muséet åpner dørene på kvelden – men lyset forblir av...Utstyrt med lommelykter vandrer vi rundt i et mørklagt museum på jakt etter svar. Det er premie til alle som blir med på safari i mørket.

"Evig liv i denne verden"

I utstillingen Fragment fra fortida i De kulturhistoriske samlinger holder Hilde Inntjore foredraget Evig liv i denne verden - om sjelegaver i middelalderen. Dette foredraget starter kl 1900.

Begge arrangement er gratis!