Utdanning
Møt UiB

Åpen dag ved Universitetet i Bergen

På Åpen dag kan du velge mellom arrangementer innen våre ulike fagretninger. Du får besøke campus, snakke med studenter og mulighet til å oppleve hvordan det er å studere ved Universitetet i Bergen.

Elever i en gymsal sittende på stoler, fokus på fire i forgrunnen
På Åpen dag ved Universitetet i Bergen kan du besøke fagmiljøene og være student for en dag. Ved å være på campus får du også innblikk i hvordan det er å være student.
Foto:
Eivind Senneset

Vil du besøke Åpen dag i Bergen i 2020? Hold av dagene 8., 9. og 10. februar.
Bruk dagen til å utforske campus, stille spørsmål og delta på spennende arrangementer.

Program og påmelding

Flere detaljer om program og påmelding kommer på opendag.no. Påmeldingen åpner tidlig i desember.

Lørdag 8. februar – Student for en dag
Utvalgte studieprogrammer har program også lørdag for tilreisende og andre som ikke har mulighet mandag.

Søndag 9. februar – Studieklar
Du får mer informasjon om opptak, studentlivet, studieteknikker og karrieremuligheter i regionen.

Mandag 10. februar – Student for en dag
Du får prøve deg som student. Møt forelesere og studenter, prøv miniforelesninger og bli bedre kjent med studiene du vurderer.

Om Åpen dag

Universitetet i Bergen tilbyr mange ulike arrangement som du vil kunne velge mellom. Hvert arrangement varer i 1,5 timer, og handler om ulike studierelaterte temaer. For eksempel kan du lære om ulike studietilbud, få faglige smakebiter, eller lære om studentliv og utveksling.

Ved å være på campus og gå i gangene med studentene vil du få en følelse av hvordan det faktisk er å studere. Det er lagt inn reisetid mellom arrangementene, slik at det skal være mulig å reise fra en institusjon til en annen.