Utdanning
Møt UiB

Åpen dag ved Universitetet i Bergen

På Åpen dag kan du velge mellom arrangementer innen våre ulike fagretninger. Du får besøke campus, snakke med studenter og mulighet til å oppleve hvordan det er å studere ved Universitetet i Bergen.

Elever i en gymsal sittende på stoler, fokus på fire i forgrunnen
På Åpen dag ved Universitetet i Bergen kan du besøke fagmiljøene og være student for en dag. Ved å være på campus får du også innblikk i hvordan det er å være student.
Foto/ill.:
Eivind Senneset

Åpen dag vil finne sted 15. februar 2021. Programmet blir klart i høst.

Mer informasjon om Åpen dag i Bergen finner du på opendag.no

Om Åpen dag

Universitetet i Bergen tilbyr mange ulike arrangement som du vil kunne velge mellom. Hvert arrangement varer i 1,5 timer, og handler om ulike studierelaterte temaer. For eksempel kan du lære om ulike studietilbud, få faglige smakebiter, eller lære om studentliv og utveksling.

Ved å være på campus og gå i gangene med studentene vil du få en følelse av hvordan det faktisk er å studere. Det er lagt inn reisetid mellom arrangementene, slik at det skal være mulig å reise fra en institusjon til en annen.