Utdanning

Møt UiB

Åpen dag ved Universitetet i Bergen

På Åpen dag kan du velge mellom arrangementer innen våre ulike fagretninger. Du får besøke campus, snakke med studenter og mulighet til å oppleve hvordan det er å studere ved Universitetet i Bergen.

Elever i en gymsal sittende på stoler, fokus på fire i forgrunnen
På Åpen dag ved Universitetet i Bergen kan du delta på faglige arrangementer innen mange ulike temaer. Ved å være på campus får du også innblikk i hvordan det er å være student.
Foto:
Eivind Senneset

Vil du besøke Åpen dag i Bergen i 2019? Hold av dagene 20.-21. januar.
Bruk dagen til å utforske campus, stille spørsmål og delta på spennende arrangementer.

Program

Programmet finner du på opendag.no. Påmelding åpner 1. november og stenger 4. februar.

Søndag 20. januar: Studieklar

Du får mer informasjon om opptak, studentlivet, studieteknikker og karrieremuligheter i regionen på Litteraturhuset.

Mandag 21. januar: Student for en dag

Du får prøve deg som student. Møt forelesere og studenter, prøve miniforelesninger og får anledning til å bli bedre kjent med studiene du vurderer.

Om Åpen dag

Universitetet i Bergen tilbyr mange ulike arrangement som du vil kunne velge mellom. Hvert arrangement varer i to timer, og handler om ulike studierelaterte temaer. For eksempel kan du lære om ulike studietilbud, få faglige smakebiter, eller lære om studentliv og utveksling.

Ved å være på campus og gå i gangene med studentene vil du få en følelse av hvordan det faktisk er å studere. Det er lagt inn reisetid mellom arrangementene, slik at det skal være mulig å reise fra en institusjon til en annen.